Jobbeurs Klim-Op 2015

Kan je deze mail niet goed lezen?  Bekijk het dan hier: http://eepurl.com/beGNwj

Jobbeurs in Klim-Op vrijdag 6 maart
Als je kleuter bent wil je brandweer of prinses worden. Wat later verandert dat in timmerman of dierenarts. Uiteindelijk worden de meesten van ons iets heel anders. Het kan best moeilijk zijn om te beslissen wat je later wil worden.  De juiste richting of studie kiezen om je op je droomjob voor te bereiden, is ook een zware taak.Vorig jaar hebben we vanuit de oudervereniging een jobbeurs door ouders georganiseerd.  Het was een leuke ervaring voor zowel ouders als leerkrachten om onze kinderen eens te laten zien wat de mama’s en papa’s eigenlijk doen op hun werk.

Bij voldoende belangstelling zouden wij op 6 maart terug zo’n banenmarkt organiseren. Wat we daar voor nodig hebben zijn ouders die bereid zijn om, op een leuke manier aan kleine groepen kinderen te vertellen wat zij doen op hun werk, de kinderen iets te laten zien van dat werk (werktuigen, producten, manier van werken) en misschien de kinderen zelf iets te laten doen.

Daarom de volgende vragen aan u:
1.  Zou u bereid zijn om mee te doen aan een jobbeurs in Klim Op?
2.  Zo ja, wat is uw beroep en hoe zou u dit aan de kinderen kunnen tonen?
3. Wanneer zou u op 6 maart beschikbaar kunnen zijn?

  • In de voormiddag (9u. – 12u.)
  • In de namiddag (13u.10 – 15u.30)
Vriendelijke groet,
de oudervereniging
Bent u bereid mee te werken aan de jobbeurs en kan u zich op vrijdag 6 maart vrijmaken?Laat ons dan iets weten via onderstaande link of stuur ons een e-mail
Ja ik wil meedoen

©