Activiteiten

Zoals ieder jaar nodigen wij al onze kinderen en ouders uit om naar school te komen voordat het schooljaar start. Omdat we ouders en leerlingen optimaal de kans willen geven om kennis te maken met de leerkrachten, grijpen we terug naar de beginformule van onze ijsbrekersdag jaren geleden. De leerlingen krijgen een kaartje van hun nieuwe juf waarmee zij een gratis ijsje kunnen krijgen bij juf Birgit. Er is dit jaar geen cafetaria met ijssalon voorzien.

Wanneer ?          Nog te bepalen

Wat ?                   kennismaken, spelen, bijpraten, ijsje eten, boeken en schriften meenemen, …

Op ons jaarlijkse grootouderfeest verwelkomen we de ouders en grootouders van onze kleutertjes. Alle mama’s, papa’s, oma’s en opa’s kunnen genieten van een optreden van hun kleinkinderen. Nadien wordt er nog gezellig nagepraat met koffie en taart in de refter.

Datum: oktober 2019

U eet graag mosselen of koninginnenhapje (of een vegetarische schotel) met frietjes? U wil bovendien graag onze school steunen? Kom dan naar ons jaarlijkse mosselfeest.

Datum: 18 november 2018

Inschrijven kan u hier vanaf oktober 2018 tot 14 november 2018.

Hopelijk tot dan,

Het schoolteam, de vriendenkring en de oudervereniging

De avonden worden donkerder. De lichtjes verschijnen in de straten. Dat is het ideale moment om gezellig samen te zijn. Spelletjes doen met de kinderen, gemoedelijke praten bij een lekker drankje.

We organiseren een gezellige sfeeravond op vrijdag 14 december.
Je kan, samen met je kind, meedoen aan allerlei activiteiten: een kerstdecoratie knutselen om in onze (voorlopig) lege kerstboom te hangen, je STEM-capaciteiten oefenen, sjoelbakken, darts spelen …

Wanneer jullie klaar zijn, kan jij genieten van een borreltje en je kind kan gaan luisteren naar het interactief verteltheater dat buiten onze refter opgesteld staat.
Hiervoor is reserveren nodig. Dit doe je via deze link.
Voorverkoop: 4,5 euro
Kassa: 5 euro

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.!
Gezelligheid troef! Graag tot dan!

Tijdens de openklasdag kunnen al onze ouders en grootouders een kijkje komen nemen in de klassen, vanaf 9u. tot 10u.40. Het loont de moeite om ook de hogere of lagere klassen een bezoekje te brengen.

Datum: 24 januari 2019

Vanaf half januari kan u hier het programma vinden.

Hopelijk tot dan !

Het schoolteam

Tijdens de movienight hebben we verschillende filmvoorstellingen. De kinderen kunnen kiezen welke film ze graag willen zien. De ouders rusten ondertussen uit in ons praatcafé. Er kan opnieuw darts gespeeld worden (volwassenen) en je kan je haar laten vlechten.

Datum: 15 maart 2019

Films:

  • Casper en Emma
  • Kapitein Onderbroek
  • Baba Yega
  • Jumanji

Tickets kan je hier bestellen.

  • Tickets in voorverkoop: € 3,5
  • Tickets ter plaatse: €4

Hopelijk tot dan !

Het schoolteam, de oudervereniging en de vriendenkring

Voor leerlingen en hun vrienden en vriendinnen, organiseren wij een STEM-workshop.
Ouders zijn uiteraard ook welkom om een kijkje te komen nemen.

Wanneer ? Op 23 februari 2019, van 10u.30 tot 12u.30

Inschrijven kan hier.

Hopelijk tot dan !

Het schoolteam

Tijdens het paasontbijt komen onze kleutertjes samen met hun ouders (of grootouders indien de ouders bezet zijn) smullen van een heerlijk ontbijt. Nadien gaat elke kleuterklas paaseitjes rapen.

Datum: 5 april 2019

De vriendenkring van onze school verkoopt jaarlijks lekkere wafeltjes, carré confitures en frangipanes. Vorig jaar was er ook een gezonde optie: suikervrije wafels of studentenhaver (noten- en rozijnenmengeling). Om extra didactisch materiaal aan te kunnen kopen en de klassen te verfraaien, is het nodig om acties als deze te organiseren. De opbrengst van deze wafelverkoop zal dan ook opnieuw hieraan besteed worden.

Ons schoolfeest is een plezier voor klein én groot. We starten met optredens van de kinderen. Daarna kunnen de kinderen spelletjes spelen om punten te verdienen, waarna ze een prijs mogen kiezen in het prijzenkraam. Ondertussen kunnen de ouders genieten van een hapje en een drankje. Ook grootouders, tantes, nonkels en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Datum: 25 mei 2019

Onze school neemt deel aan de braderij van Sint-Antonius, elke eerste vrijdag van juni. U vindt ons vlakbij de verkeerslichten. Kom zeker eens dag zeggen en een lekkere cocktail drinken! Voor de kinderen hebben we een kleine verrassing.

Datum: 7 juni 2019