Activiteiten

Zoals ieder jaar nodigen wij al onze kinderen en ouders uit om naar school te komen voordat het schooljaar start. Omdat we ouders en leerlingen optimaal de kans willen geven om kennis te maken met de leerkrachten, grijpen we terug naar de beginformule van onze ijsbrekersdag jaren geleden. De leerlingen krijgen een kaartje van hun nieuwe juf waarmee zij een gratis ijsje kunnen krijgen bij juf Birgit. Er is dit jaar geen cafetaria met ijssalon voorzien.

Wanneer ?          vrijdag 31/8/2018 van 15u.30 tot 17u.

Wat ?                   kennismaken, spelen, bijpraten, ijsje eten, boeken en schriften meenemen, …

Op ons jaarlijkse grootouderfeest verwelkomen we de ouders en grootouders van onze kleutertjes. Alle mama’s, papa’s, oma’s en opa’s kunnen genieten van een optreden van hun kleinkinderen. Nadien wordt er nog gezellig nagepraat met koffie en taart in de refter.

Datum: woensdag 24 oktober 2018

Net voor de herfstvakantie worden de dagen al wat korter. Spinnen komen weer tevoorschijn, griezelkriebels doemen op. We organiseren een leuke avondactiviteit, met spannende spelletjes en een gezellige bar. Haal je halloweenpak maar tevoorschijn, er is voor ieder wat wils.

Datum: 27 oktober 2017

Vanaf 17u30 verwelkomen we kleine en grote griezels. Drank en kleine hapjes verkrijgbaar.  Kom maar (als je durft…)

Het schoolteam en de oudervereniging

U eet graag mosselen of koninginnenhapje (of een vegetarische schotel) met frietjes? U wil bovendien graag onze school steunen? Kom dan naar ons jaarlijkse mosselfeest.

Datum: 18 november 2018

Inschrijven kan u hier vanaf oktober 2018 tot 14 november 2018.

Hopelijk tot dan,

Het schoolteam, de vriendenkring en de oudervereniging

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

De avonden worden donkerder. De lichtjes verschijnen in de straten. Dat is het ideale moment om gezellig samen te zijn. Spelletjes doen met de kinderen, gemoedelijke praten bij een lekker drankje.

Dit jaar gooien we het roer om. We organiseren een gezellige sfeeravond op vrijdag 15 december.
Je kan, samen met je kind, meedoen aan onze knutselwedstrijd. Een kerstdecoratie knutselen om in onze (voorlopig) lege kerstboom te hangen, je STEM-capaciteiten oefenen en samen een brug bouwen, sjoelbakken, darts spelen …

Wanneer jullie klaar zijn, kan jij genieten van een borreltje en je kind kan gaan luisteren naar het interactief verteltheater dat buiten onze refter opgesteld staat.
Hiervoor is reserveren nodig. Dit doe je via de groene knop.
Voorverkoop: 3,5 euro
Kassa: 4 euro

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.!
Gezelligheid troef! Graag tot dan!

Tijdens de openklasdag kunnen al onze ouders en grootouders een kijkje komen nemen in de klassen, vanaf 9u. tot 10u.40. Het loont de moeite om ook de hogere of lagere klassen een bezoekje te brengen.

Datum: 25 januari 2018

Vanaf half januari kan u hier het programma vinden.

Hopelijk tot dan !

Het schoolteam

Tijdens de movienight hebben we verschillende filmvoorstellingen. De kinderen kunnen kiezen welke film ze graag willen zien. De ouders rusten ondertussen uit in ons praatcafé.

Datum: 23 februari 2018

Films:

  • Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos
  • Storks
  • De GVR
  • Fantastic Beasts and where to find them

Tickets kan je hier bestellen vanaf eind januari.

Hopelijk tot dan !

Het schoolteam, de oudervereniging en de vriendenkring

Voor leerlingen die (nog) niet naar onze school gaan, organiseren wij een STEM-workshop.
Nieuwe ouders zijn uiteraard ook welkom om een kijkje te komen nemen.

Wanneer ? Op 10 maart 2018, van 10u.30 tot 11u.30

Inschrijven kan hier, maar is niet noodzakelijk.

Hopelijk tot dan !

Het schoolteam

Tijdens het paasontbijt komen onze kleutertjes samen met hun ouders (of grootouders indien de ouders bezet zijn) smullen van een heerlijk ontbijt. Nadien gaat elke kleuterklas paaseitjes rapen.

Datum: 30 maart 2018

De vriendenkring van onze school verkoopt jaarlijks lekkere wafeltjes, carré confitures en frangipanes. Dit jaar is er ook een gezonde optie: suikervrije wafels of studentenhaver (noten- en rozijnenmengeling). Om extra didactisch materiaal aan te kunnen kopen en de klassen te verfraaien, is het nodig om acties als deze te organiseren. De opbrengst van deze wafelverkoop zal dan ook opnieuw hieraan besteed worden. Meer info.

Datum:
Bestellen kan van 1 tot 17 juni 2018
Afhalen kan op dinsdag 26 en woensdag 27 juni 2018

Ons schoolfeest is een plezier voor klein én groot. We starten met optredens van de kinderen. Daarna kunnen de kinderen spelletjes spelen om punten te verdienen, waarna ze een prijs mogen kiezen in het prijzenkraam. Ondertussen kunnen de ouders genieten van een hapje en een drankje. Ook grootouders, tantes, nonkels en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Datum: 26 mei 2018

Onze school neemt deel aan de braderij van Sint-Antonius, elke eerste vrijdag van juni. U vindt ons vlakbij de verkeerslichten. Kom zeker eens dag zeggen en een lekkere cocktail drinken! Voor de kinderen hebben we een kleine verrassing.

Datum: 1 juni 2018