Kiezen voor Klim-Op

Welkom op de website van basisschool Klim-Op in Zoersel. Onze school bevindt zich in een rustig straatje in de deelgemeente Sint-Antonius, middenin het groen. Wij zijn een kleine, gezellige school waar iedereen welkom is en waar iedereen ook iedereen kent.

Ons dynamisch en pedagogisch sterk leerkrachtenteam past de nieuwste (geteste en goedgekeurde) werkvormen toe en staat open voor vernieuwing. Op deze manier bouwen wij aan de volwassenen van de toekomst. Op onze grote en avontuurlijke speelplaatsen heeft uw kind een waaier van ontdekkingsmogelijkheden op speeltoestellen, in rustige speelhoekjes, op de sportvelden, op de speelweide… Goed gevulde bakken met sport- en spelmateriaal maken deel uit van ons anti-pestbeleid. Dankzij onze oudervereniging en de vriendenkring beschikken wij over de mogelijkheid om de nieuwste educatieve materialen (nieuwe leermethodes, digitale  bordboeken en schoolborden, laptops) te voorzien en kunnen we om de 2 jaar op meerdaagse uitstap.

Voor het ontdekken van onze klassen of om foto’s te bekijken, wens ik u een fijne tocht doorheen onze website. Indien u nog vragen hebt of een persoonlijk gesprek wil, kunt u ons steeds bereiken via de vermelde contactgegevens.