Kiezen voor Klim-Op

Klim-Op is een warme, gezellige en groene school. Er is veel plaats om te spelen: onze school ligt in een rustige, groene omgeving in Sint-Antonius. Onze speelplaats heeft veel bomen, struiken en gras en enkele uitdagende speeltuigen.  Verder hebben we een leuk slaapklasje en kan er ‘s middags warm gegeten worden.

Spelen, ontdekken & leren

In Klim-Op vinden we het welbevinden van elk kind heel belangrijk. Daarnaast durven we best wel wat verwachten van uw bolleboos, maar steeds in een positieve sfeer. We zetten volop in op de interessantste leermethoden, in combinatie met digitale technologie. Nieuwe media en informatica zijn niet meer weg te denken in onze wereld. Hiermee maken we onze kinderen al van in de kleuterklas vertrouwd. We geloven erin dat onze digitale school de beste weg is naar een geslaagde toekomst.

Klim-Op is daarnaast ook trots een ‘STEM-school’ te zijn. Wij hebben meer aandacht voor wetenschappen, techniek, technologie en wiskunde. Wie in deze vakken al kan uitblinken, gaat een mooie toekomst tegemoet. Uiteraard hebben we ook aandacht voor andere talenten! U kunt op uw beide oren slapen: onze leerlingen zijn na Klim-Op van harte welkom in alle secundaire scholen.

Kennismaking

Wij nodigen u graag uit om een bezoekje te brengen aan onze school. Wij wensen u alvast een fijne tocht doorheen onze website. U vindt er heel wat info over onze missie en visie, onze werking en onze activiteiten. Voor inlichtingen, vragen, een persoonlijk gesprek, een afspraak, een rondleiding of om in te schrijven, kunt u ons steeds bereiken via de hiernaast vermelde contactgegevens.