Oudervereniging

Wij zijn allemaal mama’s en papa’s van de school die ons graag inzetten op de schoolactiviteiten zoals de sfeeravond, het schoolfeest, het mosselfeest, de filmavond en vele andere….

Dit doen we allemaal met veel plezier ! Er is zeker geen verplichting, want elk beetje hulp dat we krijgen, vinden wij al fantastisch!

Wat leuk is om weten, is dat de winst van een activiteit, integraal naar onze kinderen gaat, d.w.z. voor de aankoop van een digitaal schoolbord en vele leuke andere dingen. Als lid van de oudervereniging beslis je mee waaraan de opbrengsten besteed worden.

Een aantal keer per jaar houden wij een vergadering die steeds om 20 u begint.

Langs deze weg willen we jullie dan ook van harte uitnodigen om er samen met ons een leuke en gezellige oudervereniging van te maken. Iedereen is welkom!

Groetjes, de oudervereniging

 

Vriendenkring

Onze vriendenkring ondersteunt en helpt bij de activiteiten die de school organiseert. Mensen die zich verbonden voelen met onze school, kunnen lid worden. Ouders van wie de kinderen ondertussen in het secundair onderwijs zitten, oud-leerkrachten, huidig ondersteunend personeel, slaapmama’s, … komen een paar keer per jaar samen. Zij bekijken hoe ze er mee voor kunnen zorgen dat onze school de middelen heeft om nieuwe materialen aan te schaffen.